Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Detalii șocante! Alexandru Huțuleac l-ar fi atacat pe polițistul SAS chiar sub ochii copilului său

Detalii șocante ies la iveală despre dimineața de 5 decembrie, când polițistul SAS, Dan Ciprian Șfichi, a fost atacat cu o sabie de Alexandru Huțuleac, în timpul unor percheziții într-un dosar de trafic de droguri.

Un amic de-al interlopului susține că totul s-a petrecut chiar sub ochii copilului lui Alexandru Huțuleac, în vârstă de trei ani. Cătălin Balici susține că tatăl l-a atacat pe polițist cu sabia deși fiul său era în aceeași încăpere și a văzut totul.

„Inca o data precizez că agentul șef Dan Ciprian sfichi nu purta cască ai echipament de protectie. Pe lângă faptul că nu erau echipați corespunzător nici nu au dat semne de alarma corespunzătoare în așa fel în cat sa îl facă pe Alexandru Hutuleac sa înțeleagă că e poliția și să deschidă ușa ba mai mult au anihilat și câinele pe care acesta îl detinea curtea casei. Toate aceste scene s-au întâmplat sub privirile copilului lui Alexandru in vârsta de 3 anișori care momentan are nevoie de consiliere psihologica”, susține, într-o postare pe Facebook, Cătălin Balici.

Bărbatul încearcă să scuze gestul cutremurător al lui Huțuleac prin faptul că acesta nu ar fi știut că este poliția la ușă, ci un rival de-al său.

Chiar dacă Alexandru Huțuleac este un „client” mai vechi al oamenilor legii, din cauza traficului de droguri, Cătălin Balici susține că „este un om bun, cu frică de Dumnezeu”.

„Am sa va rog pe fiecare în parte sa vă puneți o secunda nu mai mult in locul lui Alexandru Hutuleac și să îmi spuneți ce ați fi făcut în locul lui daca cu câteva zile înainte de incident ați fi primit amenintari asupra voastră cât și asupra familiei voastre,in cazul lui asupra copilului și a soției? Daca la ora 5-6 dimineața cineva trântește cu putere în usa casei tale,tu te trezești speriat cu gândul la amenințările pe care le-ai primit în urma cu câteva zile,câinele nu latră iar becurile din arafa casei nu sunt aprinse? Normal că în acel moment ai face orice că să îți aperi copilul și nevasta. Așa sa întâmplat în cazul lui Alexandru Hutuleac doar că în acel moment trezit din somn speriat el a pus mana pe o sabie pe care el o avea in casa nu că pe o arma albă ci ca pe un obiect de artizanat pe care îl puteți achiziționa oricare din voi de pe internet sau de la magazine autorizate. Ironia sortii a făcut ca la usa lui Alexandru sa fie mascații și unul din ei mai precis primul care a pătruns în casă să fie Cirprian Dan Sfichi cunostiinta foarte apropiată cu Alexandru Hutuleac. Alexandru Hutuleac nu a făcut nimic mai mult decât să îți apere familia (soția și copilașul de 3 ani)”, spune Balici.

 

Acesta susține că sub nicio formă nu poate fi comparat atacul asupra lui Ciprian Șfichi cu cel asupra polițistului Sorin Vezeteu, în Gara Burdujeni.

Noi vești despre  polițistul atacat cu sabia de un interlop. Ce îl așteaptă după externarea din spital

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Detalii șocante! Alexandru Huțuleac l-ar fi atacat pe polițistul SAS chiar sub ochii copilului său | Moldova24
  2. Încă 30 de zile de arest preventiv pentru interlopul care l-a atacat cu sabia pe polițistul Ciprian Șfichi | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*