Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Noi vești despre  polițistul atacat cu sabia de un interlop. Ce îl așteaptă după externarea din spital

Medicii de la Spitalul “Prof. Dr. Nicolae Oblu” (Neurochirurgie ) din Iasi sunt optimisti in ceea ce priveste evolutia starii de sanatate a politistului taiat cu sabia de un interlop.

Agentul-sef adjunct de politie Dan Ciprian Sfichi, de la Serviciul pentru Actiuni Speciale Suceava, a fost transferat din Clinica de Anestezie si Terapie Intensiva (ATI) in Clinica de Neurochirurgie, ceea ce inseamna o imbunatatire a starii de sanatate. Mai precis, tanarul politist nu mai are nevoie de tratament la terapie intensiva, scrie Bzi.ro.

Cu toate acestea, medicii neurochirurgi spun ca inca exista riscul de aparitia unor complicatii, in special infectie. Dan Sfichi este internat de 11 zile la unitatea medicala mentionata.

„Pacientul a fost transferat pe etaj si nu mai necesita tratament la terapie intensiva. Pacientul a depasit starea critica, dar inca mai pot sa apara complicatii. Sabia cu care a fost lovit nu a fost sterilizata inainte. Perioada de aparitie a complicatiilor este de doua saptamani. Inca de cand era internat la terapie intensiva pacientul a inceput sedintele de kinetoterapie. Dupa externare, pacientul va continua obligatoriu perioada de recuperare. In urma leziunii severe cranio-cerebrale, pacientul a ramas cu o pareza pe partea stanga a corpului. Este devreme sa spunem acum daca acest deficit motor va fi recuperat in totalitate. Suntem optimisti pentru ca a aparut semne incurajatoare in urma sedintelor de kinetoterapie. Pacientul va necesita a doua interventie chirurgicala pentru refacerea calotei”, a declarat dr. Florin Gramada, purtator de cuvant la Spitalul “Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iasi.

Agentul-sef adjunct de politie are portiune importanta lipsa din cutia craniana. Calota i-a fost retezata cu sabia de interlopul din Suceava, dupa ce politistul a luat parte la o perchezitie la locuinta traficantului de droguri.

Alexandru Hutuleac, cel care l-a atacat pe politist, s-a numarat printre suspectii vizati de opt perchezitii realizate marti dimineata, 5 decembrie 2017, de politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Suceava. El este un interlop banuit ca ar fi unul dintre cei mai “importanti” traficanti de droguri din acea zona.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Detalii șocante! Alexandru Huțuleac l-ar fi atacat pe polițistul SAS chiar sub ochii copilului său | SuceavaNews.ro
  2. Detalii șocante! Alexandru Huțuleac l-ar fi atacat pe polițistul SAS chiar sub ochii copilului său - exclusivNEWS.info

Lăsați un comentariu

*