Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Încă 30 de zile de arest preventiv pentru interlopul care l-a atacat cu sabia pe polițistul Ciprian Șfichi

Magistrații Judecătoriei Suceava au decis, luni, prelungirea cu încă 30 de zile a arestului preventiv față de Alexandru Huțuleac, zis Duțu, cel care l-a atacat cu sabia pe polițistul Ciprian Șfichi la perchezițiile de la Rădăuți.

Astfel instanța a admis „propunerea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Suceava. În temeiul art. 236 Cod procedură penală şi art. 234 Cod procedură penală raportat la art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e Cod procedură penală şi art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, prelungeşte pe o perioadă de încă 30 de zile, începând cu data de 4.02.2018 şi până la data de 05.03.2018, inclusiv”.

Totodată magistrații i-au prelungit perioada de arest cu încă 30 de zile și lui Răzvan Percec, dar și lui Andrei Iulian Lungoci, cercetați alături de Huțuleac pentru trafic de droguri.

Detalii șocante! Alexandru Huțuleac l-ar fi atacat pe polițistul SAS chiar sub ochii copilului său

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Încă 30 de zile de arest preventiv pentru interlopul care l-a atacat cu sabia pe polițistul Ciprian Șfichi | Moldova24

Lăsați un comentariu

*