Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Mandat european de arestare pe numele unui tâlhar din Rădăuți. Este căutat de autoritățile germane

Unul dintre membrii unei grupări de tâlhari din județul Suceava este căutat de autoritățile germane pentru infracțiuni comise în Germania. Pe numele lui Marcu Prinț, de 23 de ani, din municipiul Rădăuți, a fost emis un mandat european de arestare.

Curtea de Apel Suceava a admis, vineri, cererea de executare a mandatului european de arestare emis de către Parchetul Duisburg – Germania.

Instanța „admite cererea de executare a mandatului european de arestare […]  de către Parchetul Duisburg – Germania, împotriva persoanei solicitate Marcu Prinţ, pe baza consimţământului acestuia. […] amână predarea persoanei solicitate Marcu Prinţ, autorităţii judiciare emitente, până la soluţionarea definitivă sau până la punerea în libertate din executarea pedepsei, în cauza penală ce face obiectul dosarului 6136/285/2016 al Judecătoriei Rădăuţi, în care persoana solicitată este în prezent arestată preventiv”, se arată în decizia definitivă a Curții de Apel.

like-facebookÎn noaptea de 23 spre 24 octombrie2016, în baza unei înţelegeri prealabile dintre Vartolomei Ovidiu-Constantin, Bozu Constantin și Scripcariuc Elisei s-au deplasat la locuința femeii. Aceștia au fost duși cu un autoturism de către Marcu Prinț, care a oprit autovehiculul la circa 500 metri de locuință, unde i-a așteptat.

La ora 01.00, cei trei autori, având feţele acoperite pentru a nu fi recunoscuţi, au pătruns prin escaladare şi efracţie în locuinţa persoanei vătămate care dormea în pat la acea oră, fiind trezită de zgomotul produs de autori. La încercarea persoanei vătămate de a fugi, sărind pe fereastră, cei trei autori au prins-o şi au condus-o în interiorul locuinţei, unde Scripcariuc Elisei i-a aplicat mai multe lovituri victimei.

Cât persoana vătămată a stat întinsă la pământ, Scripcariuc Elisei și Bozu Constantin au răscolit toate camerele locuinţei, în căutarea obiectelor de valoare, și au găsit și sustras suma de 200 lei, 20 lire, două ceasuri şi telefonul persoanei vătămate, marca Samsung.

Cinci tineri cercetați de polițiști pentru tâlhărie și furt. Ce a pus-o să facă unul dintrei ei pe prietena sa de 16 ani

Trei dintre tinerii care au intrat peste o bătrână în casă și au tâlhărit-o, arestați preventiv. Al patrulea este căutat de polițiști

VIDEO! Alertă la Suceava. Un infractor a scăpat de sub escorta poliției

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Mandat european de arestare pe numele unui tâlhar din Rădăuți. Este căutat de autoritățile germane | Moldova24

Lăsați un comentariu

*