Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Trei dintre tinerii care au intrat peste o bătrână în casă și au tâlhărit-o, arestați preventiv. Al patrulea este căutat de polițiști

retinutiTrei dintre tinerii care au intrat în miez de noapte în locuința unei bătrâne din Frătăuții Noi și au tâlhărit-o au fost arestați preventiv, vineri, după o decizie a magistraților, iar al patrulea este căutat de oamenii legii.

Constantin Bozu a fost dat în consemn la frontieră, dar ceilalți trei, respectiv Marcu Prinț, Ovidiu Constantin Vartolomei și Elisei Scripcariuc au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Vartolomei, Scripcariuc și Bozu sunt cercetați pentru tâlhărie calificată, iar Marcu pentru complicitate la tâlhărie calificată întrucât el a participat pe post de șofer.

like-facebookPotrivit anchetatorilor, în noaptea de 23 spre 24 octombrie2016, în baza unei înţelegeri prealabile dintre Vartolomei Ovidiu-Constantin, Bozu Constantin și Scripcariuc Elisei s-au deplasat la locuința femeii. Aceștia au fost duși cu un autoturism de către Marcu Prinț, care a oprit autovehiculul la circa 500 metri de locuință, unde i-a așteptat.

La ora 01.00, cei trei autori, având feţele acoperite pentru a nu fi recunoscuţi, au pătruns prin escaladare şi efracţie în locuinţa persoanei vătămate care dormea în pat la acea oră, fiind trezită de zgomotul produs de autori. La încercarea persoanei vătămate de a fugi, sărind pe fereastră, cei trei autori au prins-o şi au condus-o în interiorul locuinţei, unde Scripcariuc Elisei i-a aplicat mai multe lovituri victimei.

Cât persoana vătămată a stat întinsă la pământ, Scripcariuc Elisei și Bozu Constantin au răscolit toate camerele locuinţei, în căutarea obiectelor de valoare, și au găsit și sustras suma de 200 lei, 20 lire, două ceasuri şi telefonul persoanei vătămate, marca Samsung.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Mandat european de arestare pe numele unui tâlhar din Rădăuți. Este căutat de autoritățile germane

Lăsați un comentariu

*