Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

România plânge după Mattias. Proteste în mai multe orașe din țară, părinții cer să se facă dreptate

mattiasPărinții lui Mattias, copilașul de opt luni, care a murit în timp ce era transportat la o clinică din Iași, fiind suspect de meingită, îi acuză pe medicii suceveni că nu au făcut totul pentru a-i salva viața bebelușului. Tatăl copilului, Felix Urcaciu a venit din străinătate pentru a-și îngropa pruncul.

„Este o lume plină de criminali. Vreau ca să îmi iau nevasta și să plec din România”, a spus tatăl micuțului.

Între timp, părinți din 15 orașe din țară se pregătesc de proteste și cer să se facă dreptate pentru Mattias. Mămici din Iași se vor mobiliza, vineri, la ora 16.00, în Piața Unirii.

like-facebook„Doctorii fac proteste!! Vor salarii mari..ture de noapte platite..si ne ucid copii !!!!! Atat copii si cat adultii mor cu zile in spitale.. vrem medici competenti.. care sa faca ceva ptr noi.. clar trebuie sa facem ceva ptr viitorul copiilor nostri..daca stam gandindu.ne ca nu rezolvam nimic prin acest protes atunci fii sigur ca nimic nu se va schimba..dar hai sa iesim toti in strada..sa vada ce putem… adica ptr ursu ucis sa iesit si ptr un copil nu ? Hai in strada !!!!!!!!!!!”, îi îndeamnă o tânără din județul Ilfov pe părinți.

Vineri,  va fi protest și în Capitală, în fața Ministerului Sănătății, începând cu ora 12.00.

Revolta părinților! Moartea copilașului de opt luni, suspect de meningită, a stârnit o adevărată campanie de susținere

Explicațiile medicului Spitalului Suceava în cazul copilului mort cu suspiciune de meningo-encefalită. „Am informat mama că primește tot ce trebuie aici”

Update! Copilașul de opt luni, suspect de meningo-encefalită, a murit

 


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Nimeni altu says:

    Prima data avem nevoie de un presedinte si un guvern competent.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*