Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

A fost constituit Biroul Electoral Județean pentru alegerile parlamentare. Cine sunt membrii

bejDe la începutul acestei luni a intrat în funcțiune Biroul Electoral Județean nr. 35 Suceava. Ca președinte a fost ales judecător Costel Aiftincă și a fost desemnat prin tragere la sorți de președintele Tribunalului Suceava, iar ca locțiitor, judecător Oana Pipernea.

like-facebookBEJ îi are ca membri pe judecător Gheorghe Onofreiciuc Dranca și Ovidiu Butnariu ca reprezentant Autoritatea Electorală Permanentă. Totodată, a fost stabilit și Grupul Tehnic de lucru de pe lângă Comisia Tehnică Județeană pentru urmărirea și soluționarea operative a problemelor în domeniul alegerilor parlamentare.

Din acest grup fac parte subprefectul județului, Atanasă Nistor și Brândușa Codău ca reprezentant al Direcției de Statistică Suceava. Totodată, mai fac parte cms. șef Viorel Avrămiuc de la Inspectoratul de Poliție, col. Iulian Iacob adjunct al șefului Inspectoratului de Jandarmi, colonel Marius Giurcă – Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan de la Poliția de Frontieră Suceava , Bianca Bighiu de la Direcția de Sănătate Publică, Dinu Ciuc de la Administrația Finanțelor Publice și Gheorghe Lupeș de la EON Suceava.

Biroul Electoral Județean pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 a fost constituit și și-a început activitatea. BEJ funcționează în Sala „Ion Irimescu” din cadrul Palatului Administrativ Suceava. Biroul Electoral Județean urmează să fie completat cu reprezentanți ai partidelor politice.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*