Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Au scăpat ieftin! Indivizii care au bătut un tânăr după ce au înjurat-o pe prietena acestuia au fost condamnați

tribunal_suceava_73735200Tribunalul Suceava i-a condamnat, miercuri, pe Ionuț Bogdan Crăciun și Costel Buciumanu la câte șase luni de închisoare cu suspendare pe un termen de încercare de doi ani și i-a obligat să presteze 30 de zile de muncă în folosul comunității.
De asemenea, s-a luat măsura educativă a su­pra­vegherii pe o perioadă de trei luni de zile. Magistrații suceveni au dispus disjungerea cauzei în cazul inculpaților Ion Mihai Buta, Vasile Marian Gurzun, Alexandru Vasilică Nechifor și Adi Cristinel Sasu. Decizia nu este definitivă, părțile având drept   de apel în termen de 10 zile de la comunicare.

like-facebookPotrivit procurorilor, în noaptea de 12 spre 13 iulie 2015, un tânăr (A.T.) se deplasa pe Drumul Comunal 8 dinspre localitatea Drăguşeni spre localitatea Broşteni împreună cu prietena sa (P.D.M.), pentru a o conduce acasă. În timp ce treceau prin dreptul unui restaurant din localitatea Drăguşeni, au observat în faţa acestui local parcate două autoturisme lângă care se aflau mai mulţi tineri care stăteau de vorbă. Unul dintre aceştia, Ionuț Bogdan Crăciun a început să o jignească pe tânără, dar cei doi și-au văzut de drum.

După ce și-a condus prietena acasă, A.T., ştiind că la întoarcere este nevoit să se deplaseze prin acelaşi loc şi fiindu-i frică să nu fie agresat de persoanele prezente în faţa localului, a apelat telefonic un prieten rugându-l să vină în întâmpinarea sa.

Ajuns în faţa restaurantului, persoana vătămată s-a deplasat la un autoturism marca Opel Tigra în care se aflau Cristinel Sasu, Ionuț Bogdan Crăciun, Ion Mihai Buta, Alexandru Vasilică Nechifor, Vasile Andrei Gurzun şi Vasile Marian Gurzun şi, dornic de a se răzbuna, a deschis portiera dreapta a autoturismului şi l-a lovit cu pumnul în plină figură pe Crăciun Ionuţ Bogdan.

În momentele imediat următoare, din acel autoturism au coborât toţi indivizii care s-au năpustit asupra persoanei vătămate T.A. aplicându-i lovituri de pumni şi palme la nivelul corpului. Dintr-un alt autoturism a coborât inculpatul Buciumanu Costel şi fără niciun motiv întemeiat a intervenit în conflict şi l-a agresat pe T.A.

Urmare a loviturilor primite, tânărul a căzut la pământ, fiind în continuare lovit de indivizi. După un anumit interval de timp, aceștia l-au abandonat, au încetat să îl mai lovească, şi au plecat. Excepţie a făcut  Buta Ion Mihai care s-a întors şi cu un cuţit tip briceag pe care îl avea asupra sa i-a aplicat lui T.A. mai multe lovituri la nivelul gâtului, spatelui şi mâinii drepte.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*