Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Locuință din Marginea, spartă de un tânăr de 22 de ani

politie furtO locuință a unui bărbat de 55 de ani din Marginea a fost spartă de un tânăr de 22 de ani din comuna Vatra Moldoviței.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei de 04.10.2016, prin forțarea sistemului de închidere, persoane necunoscute au pătruns în imobil și au sustras aparatură electronică și de comunicații, valoarea prejudiciului fiind de circa 1.000 lei.
like-facebook
În urma măsurilor operative întreprinse de polițiștii, autorul faptei a fost identificat ca fiind un tânăr de 22 de ani, din comuna Vatra Moldoviței, ce locuiește fără forme legale pe raza comunei Horodnic de Sus.

Acesta a recunoscut comiterea furtului și a declarat faptul că, bunurile sustrase au fost vândute unui bărbat din municipiului Rădăuți, de la care a fost recuperat televizorul, telefonul mobil fiind revândut unei persoane necunoscute.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt calificat”, respectiv „tentativă la furt calificat”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*