Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

Directorul pensiunii Memory: Restaurantul nu este închis, toate probele de apă și alimente fiind în limite normale

pensiunea memoryDirectorul pensiunii  Memory din Sucevița susține că autoritățile sucevene nu i-au închis restaurantul, iar toate probele de apă și alimente sunt în limite normale. Iulian Todorese susține că de fapt totul a fost o acțiune a concurenței din zonă.

„In ciuda a ceea ce si -a dorit concurenta din zona care din nefericire pentru ei nu stiu ce inseamna fair play si nu stiu ca fac rau intregii zone Sucevita, Restaurantul Memory nu este inchis toate probele de apa si alimente fiind in limite normale”, susține Todorese.

Vă reamintim că, potrivit unui comunicat al DSP, ca urmare a rezultatelor de laborator necorespunzătoare ale probelor de alimente şi apă recoltate în data de 27 decembrie, s-a dispus suspendarea activităților la pensiune.

like-facebook“În cazul în care condiţiile de funcţionare a obiectivelor/unităţilor constituie un risc iminent pentru sănătatea publică, personalul împuternicit aplică şi sancţiunea complementară constând în suspendarea activităţilor din cadrul obiectivelor/unităţilor, până la remedierea deficienţelor determinate de săvârşirea contravenţiilor constatate, sau, după caz, până la închiderea unităţii. Apreciem că din punct de vedere epidemiologic a fost vorba despre un episod de enterocolită datorat cel mai probabil apei furnizate, din sursă proprie, a cărei calitate este necorespunzătoare consumului”, susțineau reprezentanții DSP.

Update! Îmbolnăviți la pensiune! Mai mulți turiști au ajuns la spital. „Nu vă convine, mâncați la portbagaj”

Directorul pensiunii Memory Bucovina: Unii au dorit restituirea sumelor pentru sejur și au făcut reclamații neadevărate

DSP a descoperit cauza îmbolnăvirilor de la Pensiunea Memory

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*