Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Directorul pensiunii Memory Bucovina: Unii au dorit restituirea sumelor pentru sejur și au făcut reclamații neadevărate

pensiunea memoryDirectorul Pensiunii Memory Bucovina, Iulian Todorose, susține că reclamațiile făcute de persoanele cazate la pensiune de Crăciun sunt neadevărate. El a precizat că în pensiune încă sunt 33 de persoane care sunt extrem de mulțumite de condițiile de cazare și sunt perfect sănătoase.

like-facebook „În primul rand doar doua persoane au avut indigestie si nu toxinfectie si una singura a fost la spital cateva ore dupa care a fost bine, aspect ce poate fi verificat la Spitalul Radauti. Au fost cazate 43 persoane si nu au avut nici un felt de problema. Deoarece unii au dorit restituirea sumelor pentru sejur au facut reclamatii neadevarate”, susține directorul pensiunii.

Șeful pensiunii dezminte și informațiile potrivit căruia ar mai fi fost persoane intoxicate în urmă cu două săptămâni la aceeași pensiune.

„De aproximativ un an incoace nu a fost nici o problema cu privire la alti clienti care sa ajunga la spital. Acum doua saptamani am gazduit petrecerea de Craciun Bergenbier si clientii au plecat multumiti. Cu o luna in urma am organizat Team Building Al Camerei Executorilor Iasi și au plecat extrem de satisfacuti. Avem filmarile de la petrecerea de Craciun si toata lumea sa simtit foarte, foarte bine. Mancarea din bucatarie se gatește cu apa plata din magazine si pentru spalarea vaselor si suprafetelor din bucatarie avem in curte put forat, nicidecum râu”, a mai spus directorul.

Crăciun de coșmar! Zeci de persoane intoxicate la o pensiune din Sucevița

 


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. My says:

    Cea mai oribila pensiune.am fost de Crăciun și am ajuns prin spitale.apa din pensiune este trasa din râu.nu este potabila .cu toate acestea ei o folosesc în bucătărie .au fost 4 grupuri (60 persoane) dintre care trei sferturi au ajuns ori în spital ori tratați în pensiune de smurd. Mizeria din camere de nedescris. Nu exista personal la curățenie. Tavanul la dușurile de la piscina a căzut iar mizeria este la ea acasă. Mincarea oribila servita de drujbari tinerei angajați la minut.va recomand sa va ginditi bine dacă alegeți sănătatea sau aceasta pensiune.SĂRBĂTORI FERICITE!

    Răspunde
  2. Lesan Ovidiu says:

    Nici eu nu sunt unul dintre cei mai multumiti oameni in legatura cu aceasta pensiune. Eu nu am fost cazat la ei, dar m-am trezit sunat de un angajat de la pensiune care ma acuza ca i-am spart usa de la intrare :). Mi-a fost imposibil sa cred ca ma acuza cineva de asa ceva, aducandu-mi si asigurari ca m-a vazut pe camerele de supraveghere. Oricum, mi-am zis ca in viata mea nu voi calca pragul acelei pensiuni. In legatura cu serviciile lor nu ma pot pronunta deoarece nu am fost niciodata cazat la ei, dar mi-am facut o frumoasa parere despre profesionalismul lor :).

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*