Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Directorul Pensiunii Memory acuză abuzuri ale institutiilor statului. „Măsurile sunt luate ilegal și nefondat […] Noi am gătit doar cu apă plată”

pensiunea memoryDirectorul Pensiunii Memory din Sucevița acuză instituțiile statului de abuz și consideră că măsurile luate împotriva pensiunii sunt  ilegale și nefondate. Iulian  Todorese este de părere că totul este de fapt doar o campanie cu scopul de a denigra pensiunea.

like-facebook„În urma unei campanii media si de presa scrisa exploziva, denigratoare la adresa pensiunii noastre care ne a prejudiciat grav material pe termen lung! Astfel realitatea este următoarea: Pensiunea noastră funcționează din anul 2003 având toate avizele de funcționare si aceeasi sursa de apa ca toate pensiunile din zona respectiv puturi in panza freatică – deoarece pe zona Sucevitei nu există apa curenta si statie de epurare! De aceea inca de la inaugurare toate camerele si baile au afisat avertismentul: ATENTIE APA NEPOTABILA! NU CONSUMATI! in romana si engleză! Clienții noștrii pot sa isi procure apa plata sau minerala imbuteliata de la bar! Astfel la data de 26.12.2015 un adult cu varsta de 22 ani sa deplasat la Spitalul Rădăuți cu auto personal acuzand dureri abdominale insa deoarece in urma consultului nu s au stabilit probleme deosebite si nici indicatie de internare. Ulterior deoarece acea familie nu dorea sa mai achite sejurul petrecut deja la orele 18.00 un alt parinte a solicitat ambulanta si a transportat un copil la Spitalul Radauti in triaj unde a fost tinut sub observatie cateva ore. Specificam faptul ca nici uneia din cele doua persoane nu au fost internate nici un minut la sectia de boli infectioase si nici nu li sa recoltat analize ( aspecte ce rugam a fi verificate și publicate personal la medicul sef al Spitalului Rădăuți) . Cu privire la afirmația facuta de unele publicații ca reprezentanți ai Spitalului Municipal Rădăuți ar fi sustinut ca in urma cu doua saptamani au mai fost 20 persoane internate cu toxiinfecție alimentară de la Pensiunea Memory Sucevita sunt nefondate si neverificate si solicitam public conducerii Spitalului Municipal Radauti sa dezmintă in presa aceste neadevăruri care ne afecteaza in mod grav”, susține Todorese.

Mai mult decât atât, reprezentanții pensiunii sunt nemulțumiți de modul în care au acționat instituțiile statului în această situație.

„Un alt aspect pe care dorim sa il evidentiem sunt abuzurile institutiilor statului care au fost in control, masuri luate ilegal si nefondat cu depășirea competenței in scopul distrugerii unei afaceri si a unei zone turistice! Si la data de 26.12.2015 in urma unui mesaj pe mobil fara a avea o sesizare scrisa sau cel putin trasnmisa online seful CJPC Suceava impreuna cu o echipa de control din 3 persoane din care 2 persoane a blocat activitatea in bucătărie interzicand angajatilor sa intre in bucatarie si sa pregateasca cina invitatilor bucataria fiind blocata de ANPC intre orele 19.00 – 24.00. Ulterior seful CJPC Suceava a ieșit in presa cu un articol afirmand ca nu a fost servita cina invitaților la ora 21.00 ci sa intarziat insa aceasta din culpa sa exclusiva. Din acea seara CJPC Suceava ne a amenințat ca va trimite si DSP Suceava si restul instituțiilor de control din județ. In data de 27.12.2015 DSP Suceava sa deplasat la Pensiunea noastră si a ridicat probe de apa de la baile din camerele 101, 201 si restul robinetelor de la bai ( conform procesului verbal) probe pe care au trecut dumnealor ca fiind apa potabila cu toate ca in toate baile si la robinetele pensiunii se afla afisat pe perete avertizarea apa nepotabila in limba română si engleză inca de la deschiderea initiala a pensiunii in 2003 aspecte retinute si de DSP SUCEAVA in avizele de functionare anterioare. De aceea permanent noi am gatit doar cu apa plata si clientii pot procura apa imbuteliata de la bar. Aceasta situație cu apa nepotabila din panza freatica nu esfe doar la noi ci in toata zona rurala Bucovina aspect cunoscut de DSP Suceava de aproximativ 20 ani. O alta chestiune de retinut este ca nu intelegem cum DSP Suceava da in dimibeata zilei de 31.12.2015 comunicat de presa ca ne a suspendat activitatea fara sa ne instiinteze si pe noi. Oricum nici nu se stie daca DSP Suceava avea competenta in zona sau Rădăuți? ! Nu intelegem cum DSP Suceava ne imputa noua ca doua persoane au consumat apa nepotabila de la baie existand avertisment clar ca doar nu era sa jenam clientul si sa il urmarim la baie. Oricum vom contesta in termenul legal toate aceste controale si masuri depasite luate si vom actiona in judecată pe toti cei care ne-au prejudiciat grav atat material cat si imaginea publica! Considerăm ca prin această campanie pusa la cale cu ajutorul publicațiilor de presă si a unor functionari de denigrare a imaginii noastre si a anihilarii cu orice pret, sa irmarit si se urmărește denigrarea intregii zone turistice Sucevita si a Bucovinei! Consideram ca in astfel de momente toti cei care oferim servicii turistice in zona sa ne susținem, sa lasam orgoliile deoparte si sa ne sprijinim reciproc. Luam in calcul si înființarea unei Asociații care sa reprezinte operatorii turistici in zona deoarece avand in vedere amploarea nationala denigratoare este clar ca se doreste anihilarea zone turistice Sucevita”, susține Todorese.

DSP a descoperit cauza îmbolnăvirilor de la Pensiunea Memory

Pensiunea din Sucevița, unde mai multe persoane s-au îmbolnăvit, închisă temporar. Vezi ce nereguli s-au găsit!

Directorul pensiunii Memory Bucovina: Unii au dorit restituirea sumelor pentru sejur și au făcut reclamații neadevărate

Update! Îmbolnăviți la pensiune! Mai mulți turiști au ajuns la spital. „Nu vă convine, mâncați la portbagaj”


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. anonim says:

    Nu am cuvinte…..vrea sa vad daca medicul de la infectioase chuar sustine ca nu a stat nimeni inernat si ca nu s au recoltat probe….

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*