Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Comercianții din piață, nemulțumiți de culoarea acoperișului. „Văd steluțe înaintea ochilor”

piata (3)Producătorii agricoli din Piața Agroalimentară centrală a municipiului Suceava se plâng că odată cu schimbarea acoperișului vânzările au scăzut drastic. Orice sucevean care intră în piață poate vedea că zarzavaturile, roșiile, castraveții, varza și alte legume au o cu totul altă culoare. De exemplu, roșiile și ridichea sunt de culoare neagră, castraveții proaspeți par murați, verdețurile par uscate și exemplele pot continua.

like-facebookVeniți să își vândă produsele în cea mai mare piață din Suceava, producătorii agricoli merg cu buzunarele goale acasă în speranța că într-o zi situația se va îmbunătăți. Tabloul pare unul din filme. Odată ce intri în interior, constați că încep să te doară ochii și să te ia cu amețeală. Chiar și cei care vând produse susțin că au dureri de cap și când se trezesc noaptea „văd steluțe înaintea ochilor”.

piata (1)Oamenii sunt nemulțumiți de culoarea verde de la acoperiș.

„Uitați-vă cum arată legumele, roșiile, varza, castraveții . E bătaie de joc. A scăzut vânzarea groaznic. Cumpărătorii vor să vadă produsele care le cumpără. Unii ne spun că parcă ar fi toxice”, a spus cu supărare, o femeie din Salcea.

Comercianții s-au plâns primarului Ion Lungu, care susține că a primit asigurări de la acel constructor care s-a ocupat de modernizarea Pieței Centrale că în șase luni se duce pigmentul verde. În caz contrar, va cuprinde bani în bugetul local pentru schimbarea din nou a acoperișului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*