Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Extinderea magistralei de gaz spre Vatra Dornei, prioritate a lui Gheorghe Flutur

fluturSenatorul Gheorghe Flutur, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, susține extinderea magistralei de gaz spre Vatra Dornei.

Din prima zi a mandatului meu de președinte al Consiliului Județean, voi solicita companiei TRANSGAZ să continue investiția privind extinderea magistralei de gaz spre Vatra Dornei. Sunt 21 km de conductă magistrală care vor trebui executați, deoarece investiția a rămas în același stadiu de execuție din anul 2012. Este cea mai importantă așteptare a dornenilor, fapt care mi-a fost confirmat în urma celor 3 întâlniri pe care le-am avut în municipiul Vatra Dornei, în zonele ”Centru”, ”Cartier Unirii” și ”Gara Mare”, a spus Flutur.

like-facebookDe asemenea, în parteneriat cu primarul Ilie Boncheș, Flutur vrea să  reabiliteze clădirile vechi din Vatra Dornei, pentru a reda orașului arhitectura sa frumoasă de altădată. Un alt obiectiv realizabil în parteneriat cu Biserica, spune Gheorghe Flutur, este reabilitarea Cazinoului, o clădire monument istoric, simbol al orașului.

În urma întâlnirilor cu populația din Stulpicani, Ostra, Stroiești și Zaharești, mi-am stabilit o serie de priorități pentru aceste zone: Stulpicani: amenajarea drumului de acces și realizarea unor proiecte pentru punerea în valoare a Codrilor Seculari de la Slătioara, un monument al naturii insuficient promovat, construirea de diguri și consolidări de maluri, modernizarea drumului județean de legătură între Stupicani și DN 17. Stroiești: modernizarea drumului de acces Liteni (Moara) – Zaharești – Stroiești – Vîlcele, susținerea asocierii între producători pentru valorificarea produselor agricole, crearea parteneriatului producători-autoritățile locale-Consiliul Județean, în vederea realizării proiectului ”Parc Integrat de Industrie Alimentară Suceava-Botoșani”. Ostra: locuri de muncă pentru populația din localitate și din toate comunitățile care s-au bazat, în trecut, pe activități în domeniul mineritului”, a adăugat Flutur.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*