Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Copii puși în pericol la locul de joacă. Cătălin Miron: Vreau să fiu primarul municipiului Rădăuţi pentru ca şi copiii noştri să aibă dreptul la bucuriile copilăriei

catalin mironPreşedintele PNL Rădăuţi, Cătălin Miron, candidat pentru funcţia de primar, atrage atenția că o pare din locurile de joacă pentru copii, din Rădăuți, sunt un adevărat pericol.

like-facebookZilele acestea am vorbit cu părinţii aflaţi cu copiii într-un loc de joacă situat în curtea interioară a Bisericii Sf. Ilie. Locul respectiv nu poate fi niciodată cu adevărat un loc unde să poţi să-ţi trimiţi copilul să se joace. Acel loc este un pericol public pentru orice copil. Sunt şi eu tatăl unei fetiţe şi nu aş accepta niciodată ca viaţa copilului meu să fie pusă în pericol. Dar, cu toate acestea, cei care conduc destinul acestui oraş pun viaţa copiilor noştri în pericol, ne pun în pericol viaţa noastră în fiecare zi. Au ajuns să nu le mai pese nici de copiii noştri, nici de noi şi asta pentru că se raportează doar la interesul lor”, a declarat, pentru Monitorul de Suceava, Cătălin Miron.

Liberalul s-a arătat indignat de nepăsarea autorităților locale față de siguranța copiilor și, tată fiind, susține că una dintre prioritățile sale este aceea de a se asigura că cei mici nu sunt în pericol la locurile de joacă.

Vreau normalitate. Vreau cinste. Vreau ordine. Vreau siguranţă. Vreau să fim respectaţi în casa noastră, pe strada noastră, în oraşul nostru. Vreau să fiu primarul municipiului Rădăuţi pentru ca şi copiii noştri să aibă dreptul la bucuriile copilăriei, pentru ca generaţia tânără să aibă locuri de muncă, locuri de muncă bine plătite, iar părinţii şi bunicii noştri să nu mai fie marginalizaţi de cei care astăzi doar întâmplător ne conduc”, a mai spus, pentru Monitorul de Suceava, Cătălin Miron.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*