Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

FOTO! Accident teribil! Un bărbat a murit, iar un tânăr de 17 ani a fost rănit

accident mortal fratautiUn grav accident de circulație a avut loc, sâmbătă după-amiază, în localitatea Frătăuții Vechi. Constantin Irimescu, un bărbat de 38 de ani a murit, iar un tânăr de 17 ani, Samuel I.,  a fost rănit după ce s-au răsturnat cu o autoutilitară.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, plt.adj. Alin Găleată, militarii Detaşamentului de Pompieri Rădăuți au intervenit cu modulul SMURD, în urma accidentului, fiind sprijiniți de o autosanitară de la Serviciului de Aambulanță Județean Rădăuți.

like-facebookLa fața locului, o autoutilitară, cu volanul pe partea dreaptă, era răsturnată în afara părții carosabile. În urma accidentului au rezultat două victime, din care una (şoferul) era încarcerată.

Salvatorii au luat măsurile de siguranță specifice în cazul producerii accidentelor rutiere – au balizat zona, au deconectat bornele de la bateria de acumulatori şi au verificat eventualele scurgeri de lichide inflamabile. Concomitent, au extras victima încarcerată, iar echipajul SAJ a acordat primul ajutor celui de-al doilea rănit, un tânăr de 17 ani. Acesta, ulterior, a refuzat transportul la spital.  Din păcate, pentru bărbatul încarcerat, care avea în jur de 40 de ani, personalul de pe ambulanța SAJ a declarat decesul, victima prezentând leziuni foarte grave, incompatibile cu viața”, a declarat Găleată.
Potrivit polițiștilor, bărbatul de 38 de ani din comuna Bilca, ce nu purta centura de siguranță, a fost surprins de apariția pe partea carosabilă a unei turme de oi, a frânat și a efectuat viraj stânga pentru a evita un eventual impact, însă, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă, și s-a răsturnat într-un șanț.

Din primele cercetări, vinovăția producerii accidentului aparține conducătorului auto care a condus autoutilitara cu viteză excesivă și fără a avea fixată centura de siguranță.

Conducătorul turmei de oi a fost identificat de polițiști ca fiind un bărbat de 34 de ani din județul Timiș, angajat la stâna aparținând unui bărbat din municipiul Rădăuți.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*