Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Marian Andronache: Pentru mine, campania electorală de anul acesta nu înseamnă o luptă, un război, ci o dezbatere de proiecte

lansare PMP (45)Marian Andronache, candidatul Mișcării Populare la funcția de primar al municipiului reședință de județ susține că deși face parte dintr-un partid mic, politicienii cu state vechi se tem. El a precizat că această campanie electorală nu reprezintă o bătălie, ci o întrecere în proiecte.

like-facebook„Politicienii suceveni cu vechi state spun că suntem un partid mic și că o să vem noroc dacă o să trecem pragul electoral și că o să scoatem 1-2 consilieri locali și că o să ne mulțumim cu un loc 3 sau 4…Suntem un partid mic ca și vârstă, ne-am înființat acum 2 ani, dar am crescut cât alții în 10 ani. Au început să le fie frică de noi pentru că le luăm voturi, au început să le fie frică pentru că și-au dat seama că lumea s-a săturat de ei. Vor oameni noi în politică, vor o altfel de abordare a politicii. Singurul partid care poate oferi acest lucru sucevenilor este PMP. Pentru mine, campania electorală de anul acesta nu înseamnă o luptă, un război, ci o dezbatere de proiecte, o dezbatere de idei, una administrativă, dacă vreți. Habar nu am ce înseamnă o campanie electorală cum sunt convins că peste 90 la sută dintre cei din sală și de pe scenă, oameni noi în politică, sunt pentru prima dată într-o astfel de campanie. Din acest motiv sunt convins că facem o altfel de campanie. Ei se laudă că vor o campanie civilizată, dar să ne uităm în ultimii 25 de ani, numai campanie civilizată nu a fost”, a spus Andronache.

Anca Gâtlan, asistent universitar la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, candidat la funcția de consilier local și consilier județean, a spus la lansarea candidaților Partidului Mișcarea Populară:

„Domnule președinte, Traian Băsescu, bun venit acasă! Este o onoare să vă avem oaspete aici și apreciem susținerea dvs. Rezultatele din Bucovina la locale nu vor întârzia să apară. Am convingerea că nu este o întâmplare că sunteți cu noi în Săptămâna luminată, la început de campanie electorală. Sunt sigură că acest a este un semn de bun augur, semn că noi, cei din PMP Suceava, vom fi cei care vom lumina întreg județul și municipiul Suceava. Noi vom fi schimbarea și evoluția”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*