Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO! Protest de amploare la Suceava pentru susținerea familiei Bodnariu

protest1Un protest de amploare are loc, sâmbătă, în centrul municipiului Suceava pentru susținerea familiei Bodnariu. Copiii soților Bodnariu au fost preluați abuziv de statul norvegian, iar miile de suceveni care protestează cer ca micuții să fie lăsați alături de părinți.

La manifestare au participat aproximativ 5.000 de suceveni de toate vârstele și din mai multe categorii religioase. Câțiva copii au purtat tricouri pe care sunt imprimate pozele familiei Bodnariu.

Acțiunea de protest a început la ora 11.00 și se va încheia la ora 13.00. La eveniment participă și unchiul copiilor.

like-facebookReamintim că în data de 16 Noiembrie 2015, toti cei 5 copii ai familiei Marius si Ruth Bodnariu, cu varste cuprinse intre 3 luni – 9 ani, au fost luati in mod abuziv si nejustificat din sanul familiei in urma unui denunt facut de directoarea scolii unde merg cele doua fete mari, denunt care exprima ingrijorari legate de educatia religioasa pe care copiii o primesc in familie, dar „un denunt care nu sustine in niciun fel evidenta vreunui abuz fizic sau psihic si care nu indica faptul ca exista un pericol iminet privind siguranta copiilor. In aceste circumstante nu se justifica o actiune radicala si in forta a Barnevernet”, susține David Regus, unul dintre organizatori.

Tatăl copiilor răpiți din sânul familiei de autoritățile norvegiene este bucovinean. Un senator sucevean condamnă societatea norvegiană


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. David C. says:

    Barnevernet si Breivik: Rusinea Norvegiei, pe blogul unui medic chirurg roman din Los Angeles:

    http://delightintruth.com/2016/01/09/barnevernet-and-breivik-norways-international-shame/

    Norwegian journalists, commentators and pundits are slowly picking up the conversation on the Bodnariu case where 5 kids were unfairly removed from their parental home. Delight in Truth is following the Norwegian response which is likely going to intensify following mass protests across the world against their Barnevernet (Child Protection Services).

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*