Duminică 12 Mai 2024, Actualizat acum 132 zile 12:00 am

Minifarm – o companie 100% românească care a găsit rețeta succesului

Atunci cand este vorba despre o definitie a succesului, Minifarm este exact farmacia de care ar trebui sa se discute. Pornind pe acest drum in anul 1996 sub forma unei drogherii sub titulatura Minifarm, aceasta farmacie s-a transformat in timp intr-un lant care numara nu mai putin de 60 de farmacii in partea de sud est a tarii. Dezvoltarea a avut loc treptat si cu pasi marunti pe teritoriul orasului Constanta datorita ideii geniale a echipei de a se baza pe servicii non stop atat de necesare in fiecare oras si regiune. Dezvoltarea este continua pe baza retetei succesului descoperita de specialistii de la Minifarm. Aceasta reteta reprezinta de fapt un mix intre profesionalism, atitudine si servicii orientate exclusiv pe client si o gama vasta de beneficii pe care fiecare pacient ajuns la Minifarm le are.

O echipa de specialisti in reteaua Minifarm

Echipa Minifarm este alcatuita din persoane tinere si entuziaste care isi doresc sa evolueze constant si sa se autodepaseasca. Din aceasta echipa fac parte profesionisti care au studii in management, medicina, farmacie, informatica, resurse umane, zona juridica, logistica, comunicare si aprovizionare si aceasta echipa beneficiaza in permanenta de investitii in pregatirea profesionala.

Fiecare membru al echipei participa la traininguri pentru specializare, teambuilding-uri si cursuri pentru a putea face fata din mers schimbarilor care au loc pe piata. Doar asa farmaciile Minifarm pot sa satisfaca in cel mai eficient mod nevoile pe care le au clientii. Specialistii sunt tot timpul la curent si pregatiti pentru noutatile care vin in acest domeniu, stiu totul despre produsele existente in farmacii si inteleg care este cea mai buna forma de comunicare cu pacientii. Aceasta este unul din principalele ingrediente la reteta succesului.

Beneficii inegalabile oferite consumatorilor

  • Posibilitatea de a cumpara online rapid si eficient;
  • Promotii si reduceri de pana la 50% in fiecare zi la diverse produse farmaceutice;
  • Posibilitatea de a utiliza retete compensate sau gratuite;
  • Realizarea de tratamente personalizate in laboratoarele proprii;
  • Cele mai mici preturi de pe piata pentru produsele de uz medical, cosmetic sau homeopat;
  • Oferirea de tratamente 100% naturale;
  • Consilierea eficienta, rabdarea si profesionalismul echipei;
  • Modul intuitiv de a da comanda pe site.

Toate acestea sunt avantajele pe care le au clientii atunci cand ajung in farmaciile Minifarm, ingrediente care fac parte din reteta succesului acestui lant de farmacii.

Superprodusele realizate in laboratoarele proprii

Pentru pacientii care au nevoie de tratamente 100% personalizate pentru diverse afectiuni, aceste produse farmaceutice sunt realizate respectand fie retetele clasice, fie retete moderne care au rezultat din experienta personalului -Minifarm este locul in care totul este posibil. Faptul ca specialistii Minifarm se straduiesc in fiecare zi sa ofere cele mai bune produse farmaceutice originale si personalizate, realizate in laboratoarele proprii este un alt ingredient care contribuie la reteta succesului.

La toate acestea se adauga si posibilitatea ca pacientii sa beneficieze de analize EKG ceea ce impinge Minifarm pe noi cote in domeniul dezvoltarii. La Minifarm succesul este bazat pe antentia absoluta acordata clientilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*