Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

VIDEO Contrabandă pe apă! Marfa era trasă cu o sfoară

Contrabandiștii găsesc tot felul de metode ca să facă bani ușor din țigări. Marți, un echipaj al poliției de frontieră a observat o persoană care se deplasa prin apa pârâului Laura, transportând mai multe colete legate între ele cu o sfoară.

Imediat,  polițiștii de frontieră au acționat la reținerea bărbatului, dar în momentul în care acesta a observat echipajul poliției de frontieră, a abandonat coletele și a fugit către teritoriul ucrainean.

Întrucât persoana în cauză nu s-a supus somațiilor legale prin voce, polițiștii de frontieră au tras mai multe focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această dată nu s-a oprit și a fugit pe teritoriul statului vecin.

Imediat, au fost anunţate şi autorităţile ucrainene despre caz, în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră.like facebook, suceava, news, stiri

La fața locului au fost descoperite mai multe colete cu țigări de proveniență ucraineană care au fost transportate la sediul Sectorului P.F. Brodina, unde în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 17.750 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de peste 207.750 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*