Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Tâlhărie în scara unui bloc din Suceava. Bătrân lăsat fără o sumă uriașă de trei minori de etnie romă

Un bărbat de 90 de ani a fost tâlhărit de trei tineri în scara unui bloc de pe Bulevardul George Enescu din municipiul Suceava.

În după amiaza zilei de 8 martie, Vasile B. a plecat la plimbare, spre piața agroalimentară G. Enescu, având aproximativ 4000 lei la el. După ce a coborât din bloc, a mers la un bancomat, de unde a mai scos 3000 lei. De la bancă a plecat spre piața agroalimentară George Enescu, ajungând până la o patiserie de pe str. Universității, de unde și-a cumpărat diverse produse de patiserie.
like facebook, suceava, news, stiri
După ce a ieșit, a mers spre casă, iar în scara de bloc, după ce a  deschis ușa de acces în bloc a fost acostat de trei tineri de etnie rromă, care l-au împins în scara blocului, unde i-au sustras portofelul din buzunarul interior al hainei, după care toți trei au părăsit incinta.

Bărbatul a cerut ajutorul unei vecine, care a sunat la poliție, mai ales că bătrânul și-a dat seama că a fost urmărit întrucât unul dintre cei trei tineri era și la patiserie când a făcut cumpărături.

Un polițist aflat în timpul liber a văzut unul dintre minori în timp ce făcea cumpărături cu cardul bătrânului, prevăzut cu contactless. Angajatul din Poliție a văzut că minorul de 14 ani, Denis Vasile R., era ezitant și suspecta, așa că și-a chemat colegii la locul respectiv. Asupra tânărului a fost găsit cardul bătrânului și suma de 2316 lei. Băiatul a recunoscut că împreună cu Ionuț Gheorghe B. (16 ani) și Alexandru M. (14 ani), l-au urmărit pe bătrân până la domiciliul său, iar după ce a intrat în scara blocului, l-au tâlhărit. Apoi, aceștia au mers la Șcheia, unde s-a despărțit după ce au împărțit banii. Ei sunt cercetați pentru tâlhărie.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Trei minori de etnie romă reținuți după ce au tâlhărit un bătrân în scara unui bloc | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*