Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

VIDEO șocant! Impactul dintre cele două mașini la Ilișești a fost filmat. Șase persoane au fost rănite

Accidentul cu șase răniți, care a avut loc vineri după-amiază, la Ilișești, a fost filmat. Șoferul care a produs accidentul, un bărbat din Botoșani, a intrat pe contrasens și nu a mai putut evita impactul.

Imaginile șocante cu impactul frontal dintre cele două autoturisme au fost postat pe Facebook chiar de șoferul vinovat, care mai apoi le-a șters.

Una dintre victime a rămas încarcerată și a fost scoasă de pompieri din mașină.
Toate victimele sunt conștiente și sunt transportate la spital.
like facebook, suceava, news, stiri
Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 pe raza comunei Ilișești, un bărbat de 30 de ani din județul Botoşani a pătruns pe contrasens, peste marcajul longitudinal continuu simplu și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de 50 de ani, din comuna Valea Moldovei.În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a șase persoane, respectiv a celor doi conducători auto şi a pasagerelor din autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani, acestea fiind 4 femei cu vârste între 55 și 76 de ani, toate din județul Botoșani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și conducătoarei auto de 50 de ani li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO Accident cu șase victime! Două mașini s-au ciocnit frontal | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*