Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

FOTO Accident cu șase victime! Două mașini s-au ciocnit frontal

Un accident rutier cu șase victime a avut loc vineri după-amiază, pe raza localității Ilișești. Două autoturisme s-au ciocnit frontal.

Una dintre victime a rămas încarcerată și a fost scoasă de pompieri din mașină.
Toate victimele sunt conștiente și sunt transportate la spital.
like facebook, suceava, news, stiri
„Intervine modulul SMURD, cu autospeciala pt descarcerare si 2 ambulante SMURD (B2+TIM), cu sprijinul a 2 echipaje SAJ”,
potrivit ISU Suceava.

Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 pe raza comunei Ilișești, un bărbat de 30 de ani din județul Botoşani a pătruns pe contrasens, peste marcajul longitudinal continuu simplu și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de 50 de ani, din comuna Valea Moldovei.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a șase persoane, respectiv a celor doi conducători auto şi a pasagerelor din autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani, acestea fiind 4 femei cu vârste între 55 și 76 de ani, toate din județul Botoșani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și conducătoarei auto de 50 de ani li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

VIDEO șocant! Impactul dintre cele două mașini la Ilișești a fost filmat. Șase persoane au fost rănite


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*