Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Un tânăr de 21 de ani se deplasa sinuos cu mașina. Ce au descoperit polițiștii când l-au oprit

Un tânăr de 21 de ani se deplasa sinuos cu o mașină, vineri seară, iar polițiștii Secţiei 10 Poliţie Rurală Gura Humorului,  l-au văzut pe raza localității Capu Codrului, și l-au oprit.

like facebook, suceava, news, stiriLa volan se afla un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Păltinoasa, sat Capu Codrului.

„Solicitându-i-se să prezinte documentele personale și ale autovehiculului, acesta a înmânat certificatul de înmatriculare si asigurarea RCA, declarând faptul că autovehiculul nu îi aparține fiind a unei vecine din com. Păltinoasa, sat Capu Codrului, urmând ca datele de identificare ale acestuia să fie stabilite ulterior, precum și condițiile în care autovehiculul a intrat în posesia acestuia. Totodată, acesta a declarat faptul că nu posedă permis de conducere, fapt confirmat prin verificarea în baza de date a deținătorilor de permise de conducere din România. În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, cauza urmând a fi soluţionată procedural de către Postul de Politie Păltinoasa”, precizează IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*