Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Inconștiență! Șoferi cheflii, trași pe dreapta de polițiști

Mai mulți șoferi au consumat alcool, apoi s-au urcat la volan. Din fericire, polițiștii i-au tras pe dreapta înainte de ase întâmpla vreo nenorocire.

La data de 25.08.2018, ora 00:25, un echipaj de poliție din cadrul S.P.R. 12 Preutești, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe raza de competență, a oprit pentru control pe drumul județean 208, în localitatea Preutești, comuna Preutești, un autoturism ce se deplasa din direcția Dolhasca spre Fălticeni, fiind condus de către un bărbat de 35 ani din comuna Hârtop.
like facebook, suceava, news, stiri
Având în vedere faptul că emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, ocazie cu care a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea prelevării probelor biologice și stabilirea alcoolemiei în sânge.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului sau altor substanțe” .

La 25.08.2018, în jurul orei 01:10, un tânăr de 24 ani din comuna Izvoarele Sucevei, sat Brodina, în timp ce conducea autoturismul pe D.J. 175, pe raza comunei Izvoarele Sucevei, din direcția comuna Breaza spre centrul comunei Izvoarele Sucevei, a fost oprit pentru control, ocazie cu care s-a constatat că susnumitul emana halenă alcoolică.
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc pentru prelevarea de probe biologice de sânge.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

La data de 26.08.2018, ora 02.30, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, Biroul Rutier, pe strada Calea Burdujeni, din municipiul Suceava, au oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat de 28 ani, din orașul Salcea.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,65 mg./l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere sub influența alcoolului”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*