Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Un șofer prins beat la volan a încercat să le dea euro unor polițiști ca să scape. Vezi ce a pățit

Foto: Unimedia

Un șofer de 31 de ani a încercat să mituiască un polițist. Bărbatul a condus beat, iar când a fost oprit de poliție a încercat să scape cu …500 de euro. Acest lucru l-a dus în fața instanței, iar miercuri, Cătălin Dănuț Pâțu a fost condamnat la trei ani și trei luni de închisoare de Tribunalul Suceava. Decizia magistraților nu este definitivă.

La data de 25 decembrie 2017 inculpatul Pâţu Cătălin Dănuţ a fost depistat în trafic, conducând un autoturism pe drumurile publice, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, iar pentru ca agenţii de poliţie să nu dispună măsurile legale faţă de acesta, inculpatul le-a promis în repetate rânduri suma de 500 euro.

La momentul depistării, bărbatul s-a manifestat violent la adresa agenţilor de poliţie şi a refuzat să se legitimeze, sens în care a fost condus la unitatea de poliţie, în timpul transportului oferind poliţiştilor suma de bani menţionată, ofertă care a fost refuzată cu fermitate. Cei doi agenţi de poliţie au denunţat imediat fapta la Direcţia Generală Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Suceava, care a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, fiind pusă în mişcare acţiunea penală”, se arăta atunci într-un comunicat al DGA.

Tentativă de mituire! Un șofer prins beat la volan a încercat să le dea euro unor polițiști ca să scape


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Decizie finală în cazul șoferului prins beat la volan, care a încercat să le dea euro unor polițiști ca să scape | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*