Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Tentativă de mituire! Un șofer prins beat la volan a încercat să le dea euro unor polițiști ca să scape

Foto: Unimedia

Un șofer de 31 de ani a fost reținut, joi, pentru 24 de ore pentru că a încercat să mituiască un polițist. Bărbatul a condus beat, iar când a fost oprit de poliție a încercat să scape cu …500 de euro.
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava  îl cercetează acum pentru de dare de mită.

Cauza este instrumentată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava împreună cu poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Suceava.

Procurorii arată că la data de 25 decembrie 2017 inculpatul Pâţu Cătălin Dănuţ a fost depistat în trafic, conducând un autoturism pe drumurile publice, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, iar pentru ca agenţii de poliţie să nu dispună măsurile legale faţă de acesta, inculpatul le-a promis în repetate rânduri suma de 500 euro.

La momentul depistării, bărbatul s-a manifestat violent la adresa agenţilor de poliţie şi a refuzat să se legitimeze, sens în care a fost condus la unitatea de poliţie, în timpul transportului oferind poliţiştilor suma de bani menţionată, ofertă care a fost refuzată cu fermitate. Cei doi agenţi de poliţie au denunţat imediat fapta la Direcţia Generală Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Suceava, care a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, fiind pusă în mişcare acţiunea penală”, arată un comunicat al DGA.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tentativă de mituire! Un șofer prins beat la volan a încercat să-i dea euro unui polițist ca să scape | Moldova24
  2. Un șofer prins beat la volan a încercat să le dea euro unor polițiști ca să scape. Vezi ce a pățit | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*