Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Decizie finală în cazul șoferului prins beat la volan, care a încercat să le dea euro unor polițiști ca să scape

tribunal suceava, stiri, palatul de justitie, curtea de apel, judecatoriaUn șofer de 31 de ani a încercat să mituiască un polițist. Bărbatul a condus beat, iar când a fost oprit de poliție a încercat să scape cu …500 de euro. Acest lucru l-a dus în fața instanței, iar luni Cătălin Dănuț Pâțu a fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare de Curtea de Apel Suceava. Inițial, el primise trei ani și trei luni de închisoare de la Tribunalul Suceava.

La data de 25 decembrie 2017 inculpatul Pâţu Cătălin Dănuţ a fost depistat în trafic, conducând un autoturism pe drumurile publice, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, iar pentru ca agenţii de poliţie să nu dispună măsurile legale faţă de acesta, inculpatul le-a promis în repetate rânduri suma de 500 euro.

La momentul depistării, bărbatul s-a manifestat violent la adresa agenţilor de poliţie şi a refuzat să se legitimeze, sens în care a fost condus la unitatea de poliţie, în timpul transportului oferind poliţiştilor suma de bani menţionată, ofertă care a fost refuzată cu fermitate. Cei doi agenţi de poliţie au denunţat imediat fapta la Direcţia Generală Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Suceava, care a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, fiind pusă în mişcare acţiunea penală”, se arăta atunci într-un comunicat al DGA.

Un șofer prins beat la volan a încercat să le dea euro unor polițiști ca să scape. Vezi ce a pățit

Un șofer prins beat la volan a încercat să le dea euro unor polițiști ca să scape. Vezi ce a pățit


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*