Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Detalii șocante despre interlopul care a atacat cu sabia un polițist: a sechestrat o persoană și a obligat-o să vândă substanțe interzise. Ce a făcut când aceasta nu s-a conformat

Detalii șocante ies la iveală din dosarul în care este cercetat interlopul Alexandru Huțuleac, cel care l-a atacat cu sabia pe polițistul Ciprian Șfichi în cadrul unor descinderi la Rădăuți.

Procurorii DIICOT l-au trimis în judecată, alături de gașca sa, iar în cazul său, dar și a altor doi sunt acuzații de trafic de persoane.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 18.05.2017 – 28.05.2017, inculpaţii Huţuleac Alexandru, Percec Răzvan şi Bălici Cătălin Valerian au lipsit de libertate, într-un apartament din municipiul Iaşi, o persoană vătămată pe care au supravegheat-o şi au determinat-o să comercializeze pliculeţe cu substanţe interzise, către diverşi consumatorii care o abordau prin intermediul telefoanelor ce i-au fost puse la dispoziţie în acest scop.

like facebook, suceava, news, stiriÎntrucât persoana vătămată nu a respectat dispoziţiile trasate în prealabil, în noaptea de 23 spre 24.05.2017, inculpaţii Huţuleac Alexandru şi Percec Răzvan au descins în locaţia respectivă şi i-au aplicat, cu pumnii şi picioarele, o serie de lovituri în zona feţei şi abdomenului de natură a-i crea mai multe leziuni dureroase, obligându-l astfel, ca urmare a temerii insuflate pentru viaţa sa, să comercializeze în continuare pliculeţe cu substanţe interzise.

Persoana vătămată a reuşit să fugă din apartamentul respectiv iar în perioada 29.05.2017 – 08.06.2017 a fost spitalizată, prezentând leziuni de tipul fracturii latero-faciale anterioară şi posterioară dreaptă redusă chirurgical şi imobilizată, echimoză palpebrală superioară şi inferioară dreapta, chemozis conjuctivo-bulbar ochi drept, contuzie coloană cervicală, contuzie toraco-abdominală, dificultăţi de alimentaţie, resturi radiculare multiple, ce au necesitat extracţii dentare – 17, 33, 37, 38, 45, 47, 48, fractură apofiză spinoasă D1, fractură apofiză transversă stângă L3, osteită cronică periapicală 31, 41, 42, pentru care a necesitat 54 – 55 zile îngrijiri medicale, cu incapacitate totală de muncă pe această perioadă.

Interlopul care a tăiat cu sabia un polițist, dar și alți șase indivizi, trimiși în judecată de DIICOT. Ce acuzații li se aduc


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Detalii șocante despre interlopul care a atacat cu sabia un polițist: a sechestrat o persoană și a obligat-o să vândă substanțe interzise. Ce a făcut când aceasta nu s-a conformat | Moldova24

Lăsați un comentariu

*