Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Accident în municipiul Suceava! Un tânăr intrat cu mașina într-un stâlp

Un accident rutier a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 00.00, pe strada Gheorghe Doja din municipiul Suceava.

Un tânăr de 25 de ani, Andrei Romaniuc, a fost rănit după ce a intrat cu mașina într-un stâlp.

„Șoferul, un tânăr de 25 de ani, a rămas încarcerat, iar echipajul de descarcerare al pompierilor militari l-a extras și l-a predat paramedicilor SMURD, pentru îngrijiri medicale și transport la spital. A intervenit modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2”, susțin reprezentanții ISU Suceava.

Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoturismul pe str. Gheorghe Doja din municipiul Suceava, după ce a trecut de intersecția cu str. Mircea Damaschin, un tânăr de 25 de ani, din orașul Vicovu de Sus, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a acroșat un stâlp de la iluminat public.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat cu ambulanţa la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul din Vicovu de Sus, care a intrat cu mașina într-un stâlp la Suceava, avea permisul suspendat


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*