Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Dosarul celor 100.000 de pachete cu ţigări ascunse în buşteni plimbat de patru ani între parchetele din Suceava

În iunie 2013, poliţiştii de frontieră au descoperit în buştenii transportaţi de către un tren de marfă nu mai puţin de 100.000 de pachete cu ţigări de contrabandă. De atunci şi până în prezent cercetările au bătut pasul pe loc, dosarul fiind plimbat printre mai multe unităţi de parchet din Suceava. Pionul principal în această afacere este fostul soţ al unei judecătoare de la Tribunalul Suceava, scrie Adevarul.

În iunie 2013, poliţiştii de frontieră au descoperit în buştenii transportaţi de un tren de marfă nu mai puţin de 100.000 de pachete cu ţigări de contrabandă. De atunci şi până în prezent, cercetările au cam bătut pasul pe loc. Dosarul a fost deschis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, după care a fost mutat la DIICOT Suceava, deoarece exista suspiciunea existenţei unui grup infracţional organizat. De aici, dosarul a revenit la Parchetul din Rădăuţi, pentru ca în cele din urmă să ajungă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

„În cauză s-a pus în mişcare acţiunea penală faţă de Nicoară Vasile Sorin pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă în formă agravată şi instigare la contrabandă în formă agravată. Dosarul se află în lucru la unitatea noastră de parchet, fiind în curs de finalizare”, au transmis procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Citeste mai mult: adev.ro/ou5om7


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*