Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Clipul care a indignat o comună întreagă din județul Suceava

Un clip realizat de România Pitorească  a stârnit ingignarea unei comunități întregi. Este vorba despre localnicii comunei Bilca, care, în mare parte, s-au arătat revoltați de modul în care a fost promovată localitatea lor.

Clipul realizat de Daniel Bîru, din Vicovu de Sus, încearcă să trateze totul într-o notă de umor, dar localnicilor nu le-a prea venit să râdă când au văzut că „sunt luați la mișto”, cum spun chiar ei.

El dă dovadă că e mai prost decât aceia din Bilca” sau „Să mă sunați când e amuzant” sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit clipul respectiv. Unii chiar l-au făcut „rasist”.

Romania Pitoreasca isi propune sa promoveze zona rurala si mai ales umorul rural, rar intalnit pe internetul romanesc. Ultimul nostru clip, unul dintre cele mai apreciate clipuri ale noastre, a indignat persoane din comuna Bilca. Noi nu ne doream sa facem o reclama proasta unei anumite zone sau unei anumite localitati. Scopul nostru este de a amuza pe toata lumea si nu de a marginaliza o categorie sau o comunitate de oameni spre amuzamentul celorlalti, dar am deraiat de această dată de la norme. Nu am avut si nu vom avea vreoadata scopuri defaimatoare si rele. Ne cerem SCUZE IN MOD PUBLIC cetatenilor comunei Bilca pentru ultimul nostru material care a indignat cetățenii, aducând atingere reputației lor in mod indirect sau direct. Keep it funny and clear! Cu prietenie, Echipa Romania Pitoreasca”, este mesajul echipei după revolta localnicilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*