Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Un bărbat care a trecut frontiera cu un pistol și trei încărcătoare, reținut de polițiști

Un bărbat care a trecut frontiera cu un pistol și trei încărcătoare a fost reținut, marți, de polițiști. La data de 21 martie, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Ion Savciuc, cetăţean cu dublă cetăţenie, româno-ucraineană, pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, şi contrabanda calificata.

La aceeași dată, individul a introdus ilegal în ţară, într-un locaş special amenajat în compartimentul roţii de rezervă al autoturismului marca AUDI A6, înmatriculat în Belgia pe numele unui alt bărbat, pistolul marca IG SAUER, de calibru 9 mm, cu 3 încărcătoare goale, precum şi cantitatea de 2.340 pachete ţigări diferite mărci cu timbru fiscal ucrainean, fiind depistat în P.T.F Siret, pe sensul de intrare în ţară.

„Întrucât iniţial s-a sustras de le urmărirea penală, fiind depistat în P.T.F Siret la data de 18.04.2017, faţă de inculpatul Savciuc Ion a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore, la data de 18.04.2017, ora 16.30, acesta fiind prezentat la data de 19.04.2017 instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, susțin procurorii.

FOTO! Ca un adevărat mafiot! A ascuns într-un Audi un pistol cu încărcătoare și țigări de contrabandă

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*