Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

FOTO! Ca un adevărat mafiot! A ascuns într-un Audi un pistol cu încărcătoare și țigări de contrabandă

Un pistol letal cu încărcătoare, dar și țigări de contrabandă au fost găsite de polițiștii de frontieră din Siret, în noaptea de luni spre marți, într-un Audi.

În jurul orei 02.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat pentru a intra în ţară  Ion S., cu dublă cetățenie româno-ucraineană, în vârstă de 32 ani, conducând un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Belgia.

Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii, ocazie cu care în compartimentul roții de rezervă a fost observat un loc special amenajat. În acesta au fost descoperite 2.340 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, un pistol calibru 9mm şi trei încărcătoare din categoria armelor letale supuse autorizării.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor şi munițiilor şi contrabandă calificată, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, la finalizare urmând a fi dispuse masurile legale ce se impun.

Arma letală şi cele trei încărcătoare au fost reținute de polițiștii de frontieră, urmând să fie predate Serviciului Arme şi Muniții din cadrul I.P.J. Suceava.

Totodată, țigările în valoare de 3.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării iar bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 10.000 lei. Autoturismul în cauză a fost ridicat în vederea confiscării deoarece avea confecționat locaș special amenajat.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Ca un adevărat mafiot! A ascuns într-un Audi un pistol cu încărcătoare și țigări de contrabandă | Moldova24
  2. Ca un adevărat mafiot! A ascuns într-un Audi un pistol cu încărcătoare și țigări de contrabandă | MoldovaNews.ro
  3. Un bărbat care a trecut frontiera cu un pistol și trei încărcătoare, reținut de polițiști | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*