Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Șoseaua de centură a Sucevei, departe de a fi finalizată. Compania Națională de Drumuri nu mai face lucrările în regie proprie

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că șoseaua de centură a Sucevei nu va fi deschisă pre curând și pe tronsonul Șcheia- Moarat.

Și asta deoarece Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale nu va mai executa o parte din lucrările şoselei de centură în regie proprie aşa cum a anunţat  anul trecut. Astfel că tronsonul nefinalizat va fi scos la licitaţie.

„Se pare că nu se acceptă preluarea în regie proprie a lucrărilor pe bucățica care a mai rămas și ei doresc să scoată, în perioada următoare, la licitație execuția acestui tronson care fizic în trei luni s-ar termina. Vor scoate la licitație, vom vedea când și cum se termină”, a precizat Flutur.

Lucrările la șoseaua de centură a Sucevei au început în 2008 și ar fi trebuit să fie finalizate în 2012. În prezent se circulă pe partea Șcheia- Pătrăuți, pe o porțiune de 5,5 kilometri, iar traseul Șcheia -Moara, pe o porțiune de 7,2 kilometri, a rămas neterminat fiind afectat de alunecări de teren.

Ministrul Transporturilor a dat asigurări că șoseaua de centură a Sucevei va fi finalizată în 2017

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*