Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Ministrul Transporturilor a dat asigurări că șoseaua de centură a Sucevei va fi finalizată în 2017

flutur-ministrul-transporturilor-si-seful-cnadnr-2Ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, a dat asigurări, joi, la Suceava, că șoseaua de centură a municipiului Suceava va fi finalizată în septembrie 2017, iar lucrările vor fi executate în regie proprie de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

Ministrul susține că în această toamnă va fi reactualizat proiectul tehnic al investiţiei.  Acesta, împreună cu șeful CNADNR, Cătălin Homor, a mers să inspecteze lucrările de la șoseaua de centură.

like-facebook„Am evaluat foarte atent restul lucrărilor de executat și lucrările care s-au degradat, unele chiar trebuiesc consolidate. O parte dintre ele vor fi executate în regie proprie, chiar  lucrări de structuri, de betoane, iar lucrări cu caracter deosebit, specific, consolidare terenuri și eu știu ce alte  lucrări le vom atribui printr-o procedură legală de achiziții, o licitație sau depinde în funcție de valoare […] Fisurile apar de obicei în urma unor tasări. N-a circulat nimeni, dar ținând cont că nu este finalizată lucrarea, nu discutăm de o etanșare,  apa circulă și angrenează materialele”, a spus șeful CNADNR.

Lucrările urmează a fi reluate în martie anul viitor şi încheiate în septembrie.

„A întârziat mult: 4 ani de zile, mă bucur că s-a găsit soluția în momentul de față să scurteze perioada pentru că e așteptată de suceveni rezolvarea acestei probleme”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Șoseaua de centură a Sucevei, departe de a fi finalizată. Compania Națională de Drumuri nu mai face lucrările în regie proprie | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*