Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Individul care a agresat-o sexual pe fetița de șase ani a concubinei sale vrea în libertate

Individul din localitatea Mitocu Dragomirnei, care a agresat-o sexual pe fetița de șase ani a concubinei sale, vrea în libertate. Constantin Maruneac a cerut să fie pus sub control judiciar sau în arest la domiciliu, dar, luni, magistrații Judecătoriei Suceava i-au respins cererea ca „neîntemeiată”.

Maruneac se află în prezent în arest preventiv în Penitenciarul Botoșani, fiind trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală.

La data de 28 decembrie 2016, în jurul orei 15.00, în timp ce se afla în imobilul concubinei Morariu Elena, din localitatea Mitocu Dragomirnei, judeţul Suceava, individul Constantin Maruneac, profitând de vârsta fetiței concubinei sale, de șase ani, a agresat-o sexual, prin atingerea zonelor intime, provocându-i victimei suferinţe fizice şi psihice, de natură a-i periclita dezvoltarea neuropsihică.

Astfel, după evaluarea psihologică a copilei a rezultat traumatizarea acesteia în urma incidentului petrecut, aceasta având stări psihologice negative, de anxietate şi de agitaţie când i s-a cerut relatarea evenimentelor.

FOTO! Monstruos! Un individ a agresat-o sexual pe fetița de șase ani a concubinei sale


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Individul care a agresat-o sexual pe fetița de șase ani a concubinei sale vrea în libertate | Moldova24

Lăsați un comentariu

*