Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Primăria Solca vrea să asfalteze toate străzile principale din oraș prin PNDL

Primăria orașului Solca vrea să asfalteze toate străzile principale din oraș prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Potrivit primarul orașului, Cornel Trifan Țehaniuc, este vorba despre trei proiecte depuse prin PNDL, din care două pentru drumuri, iar unul pentru două poduri.

„Cofinanțarea este mult mai mare decât banii primiți. Noi am primit în jur de 3 miliarde jumate de la CJ și două miliarde 800 de la Finanțe”, a spus edilul.

Este vorba despre 13 kilometri de străzi principale care ar urma să fie modernizate, iar edilul susține că deocamdată poate fi asigurată confinanțarea proiectelor până la începerea efectivă a lucrărilor, iar apoi are în vedere o solicitare pentru suplimentarea fondurilor.

Primarul vrea astfel să realizeze toată infrastructura din oraș pentru că încearcă să atragă cât mai mulți turiști în zonă.

Încercăm să ne orientăm spre turism, mai ales că avem o zonă foarte frumoasă, nu că o laud, dar așa este, avem un aer ozonat, iar un turist când vine în zonă trebuie să aibă drum, infrastructură. La fel și investitorii…”, a declarat primarul.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Primăria Solca vrea să asfalteze toate străzile principale din oraș prin PNDL | Moldova24

Lăsați un comentariu

*