Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

Șase unități de învățământ din județul Suceava vor fi desființate din anul școlar viitor. Vezi care sunt!

Un număr de șase unități de învățământ din județul Suceava vor fi desființate în anul școlar 2017-2018. Este vorba despre școli care au un număr redus de copii. Elevii de la școlile respective vor fi duși cu microbuzele școlare la unități de învățământ din centrul comunelor din care fac parte.

Astfel, începând din anul şcolar viitor nu vor mai funcţiona Şcoala Nr. 2 Văleni Stânişoara din comuna Mălini, Şcoala Primară Slătioara din comuna Râşca, Şcoala Primară Valea Poienii din Dolhasca, Şcoala Primară Ruşi din Oniceni, Grădinița cu Program Normal Colonia Fundu Moldovei, Grădinița cu Program Normal 2 Văleni Stânişoara din comuna Mălini.

Totodată, din noul an școlar, trei unități de învățământ preuniversitar vor fi transformate în structuri ale unor unități cu personalitate juridică. Este vorba despre  Şcoala Măneuţi, unitate cu personalitate juridică, care devine structură a Şcolii Frătăuţii Vechi, Şcoala Gimnazială Nr. 2 Bilca devine Şcoala Primară Nr. 1 Bilca, Şcoala Primară Poiana Negri din comuna Dorna Candrenilor  devine Şcoală Gimnazială, GPN Dorna Candrenilor devine Grădiniță cu Program Prelungit. Tot din noul an școlar se va înființa Grădiniţa cu Program Normal Bereşti, în comuna Hănţeşti.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*