Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Omagiu adus internaţionalului Daniel Prodan la meciul Olimpia Satu Mare – Foresta Suceava

forestaFostul internaţional Daniel Prodan, decedat la vârsta de 44 de ani în urma unui infarct, va fi omagiat la partida dintre Olimpia Satu Mare, clubul penbtru care a debutat în 1991, şi Foresta Suceava, din etapa a 18-a a Ligii 2.

Daniel Prodan a început să joace fotbal la echipa-fanion a oraşului său natal, Olimpia Satu Mare. În anul 1991, Prodan şi-a făcut debutul la echipa mare a Olimpiei. După două sezoane în care a evoluat pentru echipa sătmăreană, Daniel Prodan a făcut cel mai important pas al carierei sale, prin venirea la Steaua, scrie Mediafax.

like-facebookFostul fotbalist Daniel Prodan a încetat din viaţă în urma unui infarct, pe 16 noiembrie, la vârsta de 44 de ani şi a fost înmormântat la cimitirul “Sfântul Ilie” din Pipera.

Preşedintele clubului Olimpia Satu Mare a decis ca jucătorii să poarte tricouri special la meciul cu Foresta Suceava, care vor avea imprimat chipul lui Daniel Prodan.

Momentul de reculegere în memoria fostului internaţional va avea loc în minutul 6. Partida dintre Olimpia Satu Mare şi Foresta Suceava se va disputa de la ora 14:00.

Mesaj emoționant transmis de Dorin Goian, la moartea fulgerătoare a fotbalistului Daniel Prodan. „Odihnește-te în pace Tătuca!”


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*