Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Mesaj emoționant transmis de Dorin Goian, la moartea fulgerătoare a fotbalistului Daniel Prodan. „Odihnește-te în pace Tătuca!”

dorin-goianFostul internațional Dorin Goian, președinte al Foresta Suceava, și-a exprimat tristețea față de trecerea în neființă a  fotbalistului Daniel Prodan, la vârsta de  44 de ani.

like-facebookPentru foarte mulți dintre romani ai fost un fotbalist extraordinar care a îmbrăcat tricoul echipei naționale de nenumărate ori. Pentru mine…Didi ai fost imens. Ai fost fundașul meu preferat din România și ne-ai încântat de foarte multe ori prin evoluțiile tale. N-am întâlnit o persoana mai pozitivă și plină de viața așa cum ai fost tu. La fiecare convocare ne așteptai cu cele mai noi bancuri și povesti amuzante, erai cu noi la fiecare antrenament sau meci, prezent la fiecare 5 contra 2. Încă nu-mi vine sa cred ca ai plecat de lângă noi Didi! Odihnește-te in pace Tătuca!”,  a scris Goian pe pagina sa de socializare.

Didi Prodan a murit aseară, după ce a suferit un infarct în timp ce se uita la televizor, la o emisiune în care era invitat Gică Popescu.

Didi Prodan are doi copii: o fată, Ștefania – studentă în Olanda, și un băiat, Răzvan – fotbalist la Atletico Regal București.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*