Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Cei șase indivizi care au bătut și violat o tânără de 29 de ani, trimiși în judecată

arestatiIndivizii care au bătut și violat o tânără de 29 de ani într-o baracă din Cârlibaba, luna trecută, au fost trimiși în judecată de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei.

like-facebookCardoş Alexandru-Adrian,Varga Ludovic-Radu, Pop Sergiu-Florin, Petre Marian, Petre Florin şi Atudoroaie Alin-Mihai sunt cercetați în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de „viol”, dar Cardoş Alexandru-Adrian,Varga Ludovic-Radu, Pop Sergiu-Florin, Petre Marian au fost trimişi în judecată și pentru săvârşirea infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”  iar  Cardoş Alexandru-Adrian şi pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.

Cum s-a petrecut monstruozitatea

În noaptea de 18 spre 19 septembrie 2016, între orele 01:00 – 04:00, Cardoş Alexandru-Adrian, Varga Ludovic-Radu, Pop Sergiu-Florin, Petre Marian, Petre Florin şi Atudoroaie Alin-Mihai au urmărit-o pe tânăraB. G.-E. într-o magazie din lemn din apropierea colibei unde aceasta locuia temporar situată în satul Şesuri de pe raza comunei Cârlibaba, unde au lovit-o în mod repetat cu pumnii, cu două curele şi cu un băţ din lemn şi au constrâns-o astfel să întreţină raporturi sexuale normale cu fiecare dintre ei, producându-i astfel persoanei vătămate şi leziuni care au necesitat un număr de 4 – 5 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare de la data producerii şi care „… s-ar fi putut produce în cadrul unui viol” conform concluziilor Raportului de constatare medico-legală  întocmit de către Cabinetul de Medicină Legală Câmpulung Moldovenesc pe numele ei.

Tot în noaptea respectivă, între orele 00:00 – 01:00, Cardoş Alexandru-Adrian, Varga Ludovic-Radu, Pop Sergiu-Florin şi Petre Marian s-au deplasat la coliba unde locuia temporar și fratele fetei, iar o dată ajunşi acolo l-au lovit în mod repetat pe acesta cu pumnii, cu picioarele şi cu o brichetă în cap producându-i astfel persoanei vătămate B. Gh.-O. leziuni care au necesitat un număr de 6 – 8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare de la data producerii şi care „… s-au putut produce prin lovire cu mijloace contondente (pumn, picior)” conform concluziilor legiștilor.

În aceeaşi noapte, în intervalul de timp în care s-a consumat infracţiunea de „Viol” a cărei victimă a fost persoana vătămată B. G.-E., inculpatul Cardoş Alexandru-Adrian a sustras din acea magazie şi un telefon mobil marca „NOKIA” 6303C care-i aparţine persoanei vătămate B. Gh.-O., dar care îi fusese lăsat de acesta martorului ocular Rezmiveş Graţian-Marius în seara zilei precedente.

Cardoş Alexandru-Adrian, Pop Sergiu-Florin, Petre Marian, Petre Florin şi Atudoroaie Alin-Mihai au recunoscut săvârşirea faptelor, în timp ce  Varga Ludovic-Radu nu a recunoscut săvârșirea infracțiunii de „Viol” a cărei victimă a fost persoana vătămată B. G.-E. susținând existența consimțământului victimei la întreținerea de raporturi sexuale cu el.

Prin rechizitoriul susmenţionat s-a dispus şi clasarea cauzei în ceea ce priveşte infracţiunea de „furt calificat” pentru care s-au făcut cercetări ca urmare a schimbării încadrării juridice dispuse prin Ordonanţa organelor de poliţie judiciară, faţă de inculpaţii Cardoş Alexandru-Adrian, Varga Ludovic-Radu, Pop Sergiu-Florin şi Petre Marian (referitor la sustragerea sumei de 500 lei din buzunarul drept al pantalonilor persoanei vătămate B. Gheorghe Ovidiu). Clasarea s-a dispus întrucât nu există probe că inculpaţii au săvârşit această infracţiune în condiţiile în care din cercetările efectuate în cauză nu a rezultat cu certitudine faptul că B. Gheorghe-Ovidiu ar fi avut asupra lui suma de 500 lei reclamată că i-ar fi fost sustrasă în noaptea de 18/19.09.2016, dubiu care le profită inculpaţilor în temeiul principiului de drept „in dubio pro reo”.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Vatra Dornei.

Monstruos! Șase bărbați au violat o tânără într-o baracă în care era și copilul acesteia


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*