Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

Monstruos! Șase bărbați au violat o tânără într-o baracă în care era și copilul acesteia

violataUn caz șocant s-a înregistrat la Cârlibaba, unde șase bărbați au violat o tânără de 29 de ani. Cu toții erau culegători sezonieri de fructe și ciuperci.

Alexandru Adrian Cardoș, Varga Ludovic-Radu, Pop Sergiu-Florin, Petre Marian, Petre Florin şi Atudoroaie Alin-Mihai sunt cercetați acum pentru săvârşirea infracţiunii de „viol”. De asemenea,  faţă de inculpaţii Cardoş Alexandru-Adrian,Varga Ludovic-Radu, Pop Sergiu-Florin, Petre Marian s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru săvârşirea infracţiunii de „tâlhărie calificată”, iar faţă de inculpatul Cardoş Alexandru-Adrian şi pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.

Când au săvârșit monstruozitatea, în baraca respectivă era și fratele femeii, dar și copilul acesteia, de 10 ani, și nepotul său.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 18/19.09.2016, în jurul orelor 01:00 – 03:00, inculpaţii Cardoş Alexandru-Adrian,Varga Ludovic-Radu, Pop Sergiu-Florin, Petre Marian au pătruns în baraca situată într-o zonă împădurită de pe raza comunei Cârlibaba, folosită de mai mult timp de către persoanele vătămate B. G.-O. şi B. G.-E., unde inițial l-au lovit pe B. G.-O., fratele femeii, şi i-au sustras acestuia din buzunarul drept al pantalonilor suma de 500 lei.

În aceleaşi împrejurări inculpaţii Cardoş Alexandru-Adrian,Varga Ludovic-Radu, Pop Sergiu-Florin, Petre Marian, cărora li s-au alăturat şi inculpaţii Petre Florin şi Atudoroaie Alin-Mihai, au dus-o forţat pe numita B. G.-E. într-o magazie din apropierea barăcii, unde aceasta a fost lovită în mod repetat cu pumnii, o curea şi un lemn, fiind astfel constrânsă să întreţină raporturi sexuale normale împotriva voinţei sale cu toţi inculpaţii.

În sarcina inculpatului Cardoş Alexandru-Adrian s-a mai reţinut că după consumarea infracţiunii de viol a mai sustras şi un telefon mobil proprietatea persoanei vătămate B. G.-O.

În urma actelor de violenţă persoana vătămată B. G.-O. a suferit leziuni traumatice care necesită 6-8 zile de îngrijiri medicale, iar persoana vătămată B. G.-E. a suferit la rândul ei leziuni traumatice care necesită 4-5 zile de îngrijiri medicale.

Pe parcursul urmării penale prin ordonanţele organului de cercetare penală s-a dispus măsura reţinerii faţă de Cardoş Alexandru-Adrian,Varga Ludovic-Radu, Pop Sergiu-Florin, Petre Marian, Petre Florin şi Atudoroaie Alin-Mihai, aceştia fiind prezentaţi judecătorul de drepturi şi libertăţi în cursul zilei de 21.09.2016 cu propuneri de arestare preventivă.

Joi, indivizii au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Șase indivizi care au violat o tânără, într-o baracă în care erau și doi copii, au fost condamnați. Câți ani vor sta după gratii | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*