Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Întrecere între bucătari la Târgul de toamnă

concurs-bucatari-suceava1Cei mai pricepuți bucătari de la instituțiile de ocrotire socială din subordinea Consiliului Județean și din subordinea Primăriei municipiului reședință de județ, dar și elevi de la Liceul Alimentar din Suceava, și-au demonstrat măiestria în ale gătitului și ale rapidității în arta culinară în cadrul secțiunii „Cel mai bun bucătar„ din cadrul Târgului de toamnă „Produs în Bucovina”.

Casian Balabasciuc a fost cel care a prezentat competiția de la care nu au lipsit momentele de divertisment. Câștigătorii la cele patru categorii ale secțiunii au primit diplome și un coș plin cu produse ale Asociației „Produs în Bucovina”,  din care nu a lipsit cozonacul sucul natural de mere, cârnații și cașcavalul.

Președintele juriului a fost fostul director al DSV Suceava, Petrea Dulgheru, deținătorul unei păstrăvării din zona Dornelor.

like-facebookCea mai rapidă bucătareasă la învârtitul sarmalelor a fost Georgeta Bleorțu, originară din Șcheia, de la Cantina de Ajutor Social din cadrul Primăriei municipiului Suceava.

„Am învârtit de-a lungul celor 10 ani de când sunt bucătărească la cantină, mii sau poate milioane de sarmale”,  a spus suceveanca.

Petruța Mogârzan este de 28 de ani bucătăreasă la Spitalul din Sasca. Ea a câștigat premiul I la concursul cel mai rapid curățător de cartofi. Celelalte două concursuri au fost pentru cel mai rapid bucătar la curățat păstrăv și cel rapid bucătar la frământat brânză și umplutul borcanului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*