Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

FOTO Emoționant! Un tânăr din Suceava și-a cerut iubita în căsătorie într-un mod inedit, chiar de ziua ei

cerere-in-casatorie-umbrele-3cerere-in-casatorie-catedralaDana și Teo au 23 de ani, sunt din Suceava, iar povestea lor de dragoste a început în urmă cu 5 ani, pe când erau colegi de liceu. Amândoi sunt acum studenți la master în Timișoara, iar Teo s-a gândit că este momentul să îi ceară Danei să își petreacă tot restul vieții alături de el.

Tânărul a ales un mod mai inedit pentru a face cererea în căsătorie, chiar în fața Catedralei Mitropolitane din Timișoara, de ziua Danei.

cerere-in-casatorie-umbrele-3Ajutat de cei mai buni prieteni, Teo a găsit și o soluție inedită prin care să transmită fetei mesajul plin de romantism. Cu ajutorul mai multor umbrele colorate, a scris întrebarea cheie: ”Vrei să fii soția mea?”, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Prietenii indragostitului au facut mai multe probe pentru a se asigura ca literele, inscrise cu vopsea pe umbrele, vor fi la locul lor, in clipa in care aleasa inimii va ajunge ‘intamplator’ in Piata Victoriei.like-facebook

Timisorenii aflati in centru s-au oprit in loc, incantati, sa priveasca cererea inedita in casatorie, multi stergandu-si cate o lacrima in coltul ochilor, amintindu-si si ei de acest moment din viata lor, care misca pe oricine.

Cum era aniversarea zilei de nastere, Teo a pus la cale o plimbare si a adus-o pe Dana chiar in fata umbrelutelor pregatite. S-a asezat in genunchi si i-a oferit inelul de logodna.

Tanara a inceput sa tremure de emotie si i-a oferit lui  Teo un DA! din toata inima.Trecatorii, care au asteptat cu sufletul la gura raspunsul fetei, au aplaudat momentul si le-au urat tinerilor indragostiti Casa de piatra!

VEZI AICI VIDEO!!

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*