Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Și-au lăsat mașinile descuiate, iar hoții au dat năvală

politie-noaptea-685x320Hoții au furat bunuri din două mașini, în noaptea de miercuri spre joi, după ce proprietarii le-au lăsat descuiate, în aceeași curte.

Potrivit Poliției Suceava, Poliția comunală  Șcheia a fost sesizată de o tânără de 20 de ani din municipiul Suceava, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras un radio-casetofon  și o boxă auto din autoturismul parcat în curtea locuinței sale, iar din autoturismul unui bărbat de 56 de ani din municipiul Suceava, parcat în aceeași curte, cheile  și telecomanda auto.

like-facebookDin primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijența celor doi proprietari care  și-au lăsat autoturismele neasigurate în curte, una cu cheile în contact, persoane necunoscute au pătruns în interior  și au sustras bunurile, valoarea prejudiciului fiind de circa 550 lei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infrac iunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor  și recuperarea prejudiciului”, potrivit unui comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*