Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Individ reținut pentru două tâlhării. Cum își ademenea victimele

retinutUn bărbat a fost reținut, joi, după ce a tâlhărit doi bărbați. Primul care i-a căzut victimă a fost un bărbat de 31 de ani din județul Vâlcea, care a sunat la Poliție după ce  un bărbat necunoscut l-a amenințat și i-a sustras portofelul cu bani și documente.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla în incinta unei săli de jocuri din municipiul Vatra Dornei, victima afost acostată de un bărbat necunoscut, care i-a propus să îl însoțească în zona platoului Runc, unde ar fi urmat să consume băuturi alcoolice.

like-facebook Pe timpul deplasării, agresorul l-a amenințat cu acte de violenţă pe bărbatul de 31 de ani și i-a sustrasț portofelul în care se afla suma de 300 de lei și mai multe documente personale, după care a fugit.

Ulterior, în jurul orei 20.45, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de un localnic de 32 de ani, despre faptul că, după ce a consumat băuturi alcoolicela o pensiune din localitate cu un bărbat necunoscut, s-a deplasat spre zonaplatoului Runc, unde, a fost amenințat cu acte de violență și agresat de acesta, care i-a sustras suma de 120 de lei, autorul părăsind în fugă locul faptei.

Polițiștii au început cercetările și au dat de urma tâlharului. Este vorba despre  un bărbat de 35 de ani, din județul BistrițaNăsăud, asupra căruia au fost găsite sumele de bani sustrase și documentele uneia din victime.

El a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și încarcerat în arestul Poliției, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de „tâlhărie calificată”, urmând ca vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria VatraDornei cu propunere de arestare preventivă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*