Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Avocatul Poporului, anchetă cu privire la moartea celor trei bebeluși la Spitalul Județean Suceava

spitalul judetean suceavaAvocatul Poporului s-a autosesizat și efectuează o anchetă cu privire la decesul a trei nou-născuți la Spitalul Județean Suceava. Ancheta, efectuată de către Biroul Teritorial Suceava al Avocatului Poporului, vizează posibila încălcare a art. 22 și art. 34 din Constituție privind dreptul la viață și la integritate fizică și psihică și dreptul la ocrotirea sănătății.

Și asta după ce nu mai puțin de trei nou-născuți care au fost externați din Spitalul Județean ca fiind clinic sănătoși s-au întors la spital cu probleme de sănătate, apoi au murit. Aceștia au murit din cauza unor infecții intraspitalicești deși conducerea unității medicale a negat acest lucru.

like-facebookRezultatele testelor emise de Institutul Cantacuzino au lămurit însă că a fost vorba despre o infectare cu un germen luat din spital, și anume Pseudomonas aeruginosa’.

Părinții bebelușului mort la 10 zile de la naștere și-au îngropat copilul. „Mi-au scris pe foaia de deces niște prostii mai mari decât ei”

Caz cutremurător! Bebeluș mort la 10 zile de la naștere din cauza unui virus luat din sala de nașteri


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*