Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Caz cutremurător! Bebeluș mort la 10 zile de la naștere din cauza unui virus luat din sala de nașteri

bebelus mortCaz tragic într-un spital din Suceava. Un bebeluş a murit la doar câteva zile de la naştere, din cauza unei infecţii cu care s-ar fi pricopsit încă din sala de naşteri. Cu toate că medicii au spus că cel mic este perfect sănătos, starea sa de sănătate s-a deteriorat, în scurt timp fiind anunţat decesul, potrivit CugetLiber.

like-facebookPe Facebook, rudele îndoliate îşi varsă nemulţumirea, aruncând cu pietre în sistemul sanitar din ţara noastră:
Mămici, nu vă mai plângeţi de sistemul sanitar de aici niciodată (n.r din Anglia), pentru că nu cred că aici mor copii din cauza microbilor din sălile de naşteri sau saloane…nepoţelul meu de doar 10 zile mi-a murit în România de la un nenorocit de microb luat în sala de naştere iar pe ieşirea din spital au scris că este clinic sănătos Drum Lin Îngerul nostru “, a postat pe Facebook mămica îndurerată.

Copilul s-a născut sănătos duminica trecută, a luat un microb, iar medici nu le-au spus nimic fratelui meu şi cumnatei. În aceeaşi situaţie mai sunt trei bebeluşi la acelaşi spital. Copilul din spital tuşea, iar ei ziceau că este perfect sănătos. Cum oare să spui că este normal ca un bebe de doar o săptămână să aibă tuse? Ieri, când au ajuns la spital, au zis că îl trimit cu elicopterul la Cluj, dar nu au făcut-o. Bebeluşului îi trebuia oxigen la maxim, asistenta i-a pus minim. Din cauza asta a intrat în şoc respiratoriu şi nu a mai rezistat şocului!!! Colac peste pupăză, la ultima vizită a medicilui de gardă, i s-a sugerat cumnatei, la ora 00:10, să cheme un preot. De ce i-au minţit că este bine dacă ei ştiau că nu are şanse!?”


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*