Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Cumplit! Un sucevean a murit în Austria strivit de un copac

mortO adevărată tragedie s-a abătut peste o familie din satul Poiana Micului, comuna Mănăstirea Humorului. Vladislav Drozdec, un bărbat de 39 de ani, etnic polonez, a murit în Austria.

Bărbatul, rămas fără un loc de muncă, a preferat să plece în străinătate pentru a-și termina de ridicat o casă unde avea să locuiască împreună cu familia sa. Luni, familia sa a primit  vestea cumplită: a murit strivit de un copac.

like-facebookVladislav Drozdec se afla într-un fond forestier, din Innsbruck – Austria,  iar în timp ce efectua lucrări de exploatare a materialului lemnos,  un copac a căzut peste el. La fața locului, au sosit cadrele medicale austriece, care au încercat metodele de resuscitare, însă corpul suceveanului a cedat chiar în momentul impactului.

Vladislav era căsătorit și a lăsat în urmă doi copii. Era extrem de apreciat în comunitate, iar moartea sa i-a șocat pe toți cei care l-au cunoscut. În prezent, familia se ocupă de repatrierea corpului neînsuflețit.  Suceveanul va fi înmormântat în satul natal.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*